Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
veya 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 420 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 43.4 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolini di farro
30 Std.
Pane morbido di farro
19h
Panini di segale
12h
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane rustico svizzero
28h
Pane al latticello
18 Std.
Pane contadino
19h
Impasto per pizza di segale
2h 10 min.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.