Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
veya 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 420 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 43.4 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Filone di segale
4h
Pane cosacco
16 Std.
Pane di segale
20h 30min
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane in padella
18 Std.
Pane di kamut e farro
4h
Pane morbido di farro
19h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min