Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1570 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
5
g di malto d'orzo
veya 5 g di zucchero - olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di farina di mais finissima + q.b.
- 200 g di farina integrale
- 200 g di farina di segale integrale
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 6892 kJ / 1647 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Karbonhidrat
- 351.7 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 49.2 g
- Sodyum
- 3945.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di segale
4h
Panini di segale
12 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Grissini Rubatà
2h 30min
Brioches ripiene alle mele
4h
Impasto per pizza di segale
2h 10 min
Pane alle noci al Varoma
3 godz. 30 min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Pane veneziano
18h 30min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Impasto per pizza integrale
2h