Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g pork belly, with skin (13 cm x 15 cm), skin pierced with a sharp knife
- 3 tbsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp five-spice powder
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 566 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2627 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min