Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalori
607 kJ /
145.1 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pastrami
22sa 30 dk
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1sa
Shrimp Orzo with Peas
30 dk
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 dk
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1sa
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 dk
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1sa
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 dk
Sautéed Cauliflower
25 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk
Broccoli Sauté
20 dk
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 dk