Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina manitoba
Pane
- 165 g di acqua fredda
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1510 g di acqua
- 10 g di sale
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7965 kJ / 1968 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 318 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 27.5 g
Alternatif tarifler
Pane di patate e noci
21 Std.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane rustico svizzero
28h
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane contadino
19 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane di kamut e farro
4h
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane semplice
4h