Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Warm Potato Salad
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (isteğe bağlı) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (isteğe bağlı) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
387.8 mg
Protein
4.7 g
Kalori
775.2 kJ /
185.3 kcal
Yağ
5.1 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
31.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 dk
Potato Gratin
1sa 10 dk
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1sa 5 dk
Grated Carrot Salad
10 dk
Steel Cut Oats
35 dk
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 dk
Teriyaki Chicken
1sa
Florentine Meatballs and Linguine
1sa 10 dk
Whole Chicken with Ratatouille
1sa
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 dk
Greek Rice
1sa 20 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk