Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 2 oz yellow onions, peeled, halved
- 2 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz spring onions, sliced (¼ in.)
- 2 pinches ground chili
- 1 in. fresh ginger, to taste, peeled, sliced (⅛ in.)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- ½ oz brown sugar
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 oz orange juice, freshly squeezed
- 1 oz lime juice, freshly squeezed
- 1 - 2 tbsp soy sauce, to taste
- 2 tsp honey
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 8 chicken wings
Sous-Vide Chicken Wings with Potatoes
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 17 ½ oz Yukon gold potatoes, with skin, in slices (approx. ¾-1 in.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tbsp brown sugar
- 3 sprigs fresh thyme
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 0.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Sous-vide Steak
1h 30min