Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
veya 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
veya sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
veya 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 307 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Creamy Pea Pasta
25 min
Vegan Butter
2 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Swiss Rösti (TM5)
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese
1h 45min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Pasta al Arrabiata
30 Min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min