Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
veya 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
veya sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
veya 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 307 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Ground Coffee
5 Min
Steamed Spinach
20 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3hod. 30min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Minestrone
45 Min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1hod. 45min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 Min