Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dereotu sosu
-
50
g ekşi krema
veya 50 g quark -
20
g süt
veya 20 g su - 3 - 4 dal dereotu yaprağı
- 1 tk kapari turşusu
- ¼ tk tuz
Pirinç ve somon
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 1-2 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ limon, kabuğu ince bir şerit halinde soyulmuş (yakl. 1 cm x 4 cm), sadece sarı kısımları
- 1 - 2 taze soğan, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 15 g limon suyu
- ½ tk toz zerdeçal
- 80 g kepekli pirinç
- 1200 g su
- 250 g pak choi (Çin lahanası)
- 150 g somon fileto, derisiz, kılçıksız
- 1 yk limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karnabahar Pilavı
10min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Humus
1h