Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dereotu sosu
-
50
g ekşi krema
veya 50 g quark -
20
g süt
veya 20 g su - 3 - 4 dal dereotu yaprağı
- 1 tk kapari turşusu
- ¼ tk tuz
Pirinç ve somon
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 1-2 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ limon, kabuğu ince bir şerit halinde soyulmuş (yakl. 1 cm x 4 cm), sadece sarı kısımları
- 1 - 2 taze soğan, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 15 g limon suyu
- ½ tk toz zerdeçal
- 80 g kepekli pirinç
- 1200 g su
- 250 g pak choi (Çin lahanası)
- 150 g somon fileto, derisiz, kılçıksız
- 1 yk limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puttanesca Sos
55 Min
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Sabayon Soslu Elma
40 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5 min
Ton Balıklı Ezme
10 Min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1 Std. 20 Min
Sabayon
15 Min
Spagetti Carbonara
40 Min