Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
- 60 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- ¼ onion
- 3 whole cloves
- 450 g milk
- 1 pinch paprika
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g soft goat's cheese (see Tips)
- 5 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- boiling water, to cook
- 50 g soft goat's cheese, to top
- shaved Parmesan cheese, to top
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1173.2 kJ / 280.4 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 316.3 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Croissants
16 Std.
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Tiramisu
5h 20min
Mini rum baba bundts
2h
Classic zabaglione
15min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Porcini mushroom risotto
35 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Tarte tatin
2h