Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 225.5 kJ / 53.9 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 3.2 g
- Yağ
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 37.3 mg
Alternatif tarifler
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25 dk
Frollini salati al rosmarino
1 Std. 30 Min
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40 dk
Panini morbidi al sesamo segnaposto
4 Std.
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5hod.
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 dk
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Sangria analcolica
1 Std. 35 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Aperitivo analcolico ananas, lime e zenzero
10 dk