Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 133 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3sa 30 dk
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3 Std. 20 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3sa 30 dk
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45 phút
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Roastbeef Sottovuoto
5u. 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5u.
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h