Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pancar, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 800 g su
- 2 diş sarımsak
- 1 tutam yenibahar
- ½ defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber
- 1 ½ - 2 yk sirke (üzüm)
- 2 tk taze sıkılmış limon suyu
- 2 tk şeker
- 185 g krema, yüksek yağ oranlı
- baharat (hepsi), sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 623.8 kJ / 149.1 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 663.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Karpuz ve Narenciyeli Mokteyl
10 min
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 min
Salatalıklı Limonata
10 min
Kremamsı bezelye çorbası
40 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 Min
Havuç Çorbası
35min
Peynirli Sebze Çorbası
35min