Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (dip balığı olmayan), mevsim balığı, 3 parçaya bölünmüş
- 2 tk zeytinyağı
- 100 g rezene kökü, parçalarabölünmüş (3 cm)
- 40 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm),
- 300 g su, ekstra 4 tk su
- 30 g makarna (yıldız şehriye)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45min
Buharda pişmiş karides
15min
Midyeli Penne
1h 5min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min
Sebzeli Etli Püre
35min
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min