Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 25 g havuç, boylamasına kesilmiş, dilimlenmiş (1 cm)
- 55 g patates, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
-
10
g ıspanak yaprağı, parçalara
bölünmüş (3-4 cm) - 1 orta boy yumurta (her biri 53-63 g)
- 10 g lor peyniri
- 1 tk yulaf unu
- 2 tk tam buğday unu
- 1 - 2 tutam maydanoz, ince kıyılmış (isteğe bağlı)
- 1 tutam kimyon (isteğe bağlı)
- 1 - 2 tk sıvı yağ
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ad
- Kalori
- 217 kJ / 52 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Donmuş Meyve Püresi - 1
Değerlendirme yok
Yulaflı Meyve Püresi
20 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
Değerlendirme yok
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Müsli Smoothie
15 menit
Domates Soslu Bulgurlu Köfte
45 min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 min