Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
-
300
g havuç, soyulmuş, boydan ikiye
kesilmiş ve dilimlenmiş (2 cm) -
300
g tavuk suyu, ev yapımı
veya 300 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
-
100
g tavuk bonfile, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) -
200
g elma, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, küçük parçalara
bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Elmalı Kek
1 Std.
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Meyveli Labne
10min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 Min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 Min
Somon Tartar
10min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min