Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g bal kabağı, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 adet taze fasulye, sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 220 g su
- zeytinyağı (isteğe bağlı)
- 40 g pırasa, dilimlenmiş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 574 kJ / 131 kcal
- Protein
- 2.87 g
- Karbonhidrat
- 9.88 g
- Yağ
- 8.88 g
- Lif
- 5.07 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Donmuş Meyve Püresi - 1
Değerlendirme yok
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Sebzeli Etli Püre
35min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min