Cihazlar ve Aksesuarlar
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
1 porsiyon
Malzemeler
-
bal kabağı sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)130 g
-
taze fasulye sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)3 adet
-
su220 g
-
zeytinyağı (isteğe bağlı)
-
pırasa dilimlenmiş (2 cm)40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
2.87 g
Kalori
574 kJ /
131 kcal
Yağ
8.88 g
Lif
5.07 g
Karbonhidrat
9.88 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 dk
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 dk
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 dk
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 dk
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 dk
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Tahıllı Elma Lapası
10 dk
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 dk
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 dk