Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
TM6 TM5

Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi

2.3 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 130 g bal kabağı, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
  • 3 adet taze fasulye, sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 220 g su
  • zeytinyağı (isteğe bağlı)
  • 40 g pırasa, dilimlenmiş (2 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
574 kJ / 131 kcal
Protein
2.87 g
Karbonhidrat
9.88 g
Yağ
8.88 g
Lif
5.07 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler