Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 grüne Paprika, in Würfeln (3 cm)
- 30 g Harissapaste
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¾ TL Zimt
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Salz
- 20 g Agavendicksaft
- 200 g Blattspinat, frisch
- 500 g Halloumi, in Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1273 kJ / 304 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1183 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 Min
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1 Std. 25 Min
Kimchi-Risotto
25 Min
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 Min
Ranchero-Pfanne mit Bohnen und Ei
50 Min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1 Std.
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40min
Locro Argentino
30 Min
Shakshuka
50 Min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 Min