
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Chilischote, frisch entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 grüne Paprika in Würfeln (3 cm)
- 30 g Harissapaste
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¾ TL Zimt
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Salz
- 20 g Agavendicksaft
- 200 g Blattspinat, frisch
- 500 g Halloumi in Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 304 kcal / 1273 kJ
- Protein
- 14 g
- Yağ
- 22 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Lif
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Sodyum
- 1183 mg