Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zeytinyağı
- 300 g kabak, uzunlamasına dörde bölünmüş ardından parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- tuz, damak tadına göre
- karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 940.6 kJ / 224.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 30.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Kabak
20 min
Tereyağı
40min
Sotelenmiş Mantar
20 min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 min