Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Patateslerin soyulması
- 600 g su
- 450 g bebek patates (bk. Öneriler)
Patates salatası
-
3
dal dereotu, sadece yaprakları (bk. Öneriler)
veya 3 dal maydanoz, sadece yaprakları - 60 g mayonez
- 100 g süzme yoğurt
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 500 g su
- 30 - 40 g taze soğan, ince dilimlenmiş
- 80 - 120 g kiraz domates, ikiye veya dörde bölünmüş
- sızma zeytinyağı, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1903.8 kJ / 455 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 52.7 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 309.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 godz. 25 min
Soyulmuş Sarımsak
5 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50 Min
İtalyan Salata Sosu
5 min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 Std. 15 Min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 Std. 10 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min