Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Möhren, in Stücken
- 30 g Öl
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 250 g Champignons, geachtelt oder geviertelt
- 200 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 950 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 800 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 25 g Speisestärke
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 696 mg
Alternatif tarifler
Erfrischender Bohneneintopf
25 dk
Champignon-Spinat-Nudeln
30 Min
Linsen-Pilz-Suppe
1 Std.
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 Min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 Min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 Min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50 dk
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50 dk
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min