Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de agua
- 1500 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 500 g de cebolla en octavos
- 4 dientes de ajo en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 1 - 2 cucharadas de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 2 pellizcos de sal (isteğe bağlı)
- 200 g de arroz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 62.7 g
- Yağ
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 874.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 godz.
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Paella (Cocción de arroz)
55 min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1 godz.
Estofado de ciervo con setas
1 godz.
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Layer carrot cake
2 Std. 55 Min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1hod. 30min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 Min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 godz.
Risotto de setas
25 Min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min