
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln in Hälften
- 20 g Butter
-
1000
g grüne Erbsen, frisch
veya 1000 g grüne Erbsen, gefroren - 600 g Wasser
-
1
EL Geflügelbouillon
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) -
200
g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
veya 200 g Crème Fraîche, alle Sorten - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben
- ½ TL feinkörniges Salz nach Belieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 187 kcal / 778 kJ
- Protein
- 7 g
- Yağ
- 11 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Lif
- 8 g