Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 549 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 31 g
- Sodyum
- 3269 mg
Alternatif tarifler
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Petits pains aux noix
4u. 30min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Petits pains au lait
1u. 45min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4sa 25 dk
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 godz. 20 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 godz. 20 min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min