Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 549 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 31 g
- Sodyum
- 3269 mg
Alternatif tarifler
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20 min
Pain énergie aux graines
7 godz. 25 min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Pains au lait fourrés aux abricots
2 godz. 15 min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3h 15min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20 min
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min