Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2333.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bretzels allemands
2h 15min
Spätzles aux girolles
50 min
Knöpflis à l’ail des ours
1 godz.
Kouglof alsacien
4h 20min
Brioche tressée à la cannelle
8h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
Manneles
1h 30min
Bretzel
1h 10min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1hod. 55min