Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail, pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés, mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto au basilic
10 min
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3h 10 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10min
Focaccia italienne
5h 10min
Pesto classique au basilic
10 min
Pitas libanaises
2h 20min
Focaccia au romarin
2h 20min
Bao bun au porc braisé
1hod. 20min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min