Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 350 g de sucre en poudre
- 150 g de fraises, coupées en deux
- 1 c. à café bombée de lavande
- 4 g d'agar-agar
- 75 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 6204 kJ / 1465 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 359 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 62 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartelettes au chou-fleur, salade de chou rouge
45 Min
Opérette de fruits de mer
1 godz. 40 min
Kouign-amann à la framboise
3 Std.
Ricotta
16 Std. 15 Min
Guirlande givrée à la mirabelle
2 Std.
Macarons lapins de Pâques
48h
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1 Std. 45 Min
Boulettes de riz et poulet à la vapeur
12h
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Scones à la sauge et au cheddar
30 Min
Bûchettes à la crème de citron
3 Std.
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.