Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 63.7 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 665.5 mg
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15h 25 min
Pain au levain
17h
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Fougasse mentonnaise
3u. 15min
Maguro sando au thon
Değerlendirme yok
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1 Std. 25 Min
Pains du Sud en 2 façons
1 Std. 25 Min
Pain aux oignons
5h 30min
Brioches italiennes
3u. 15min
Nems veggies
1h 15min
Julekake (brioche norvégienne)
2 godz. 50 min
Pain lagana grec
3u. 15min