Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 63.7 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 665.5 mg
Alternatif tarifler
Croissants au beurre
16h 15min
Baguette tradition
15h 25min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Focaccia aux dattes, bacon et fromage de chèvre
3h 15min
Baguettes au levain
15小时
Brioche espagnole
2h 45min
Sablés aux cerises et aux noix
1 Std. 20 Min
Pain aux oignons
5 Std. 30 Min
Sandwich au bœuf épicé, sauce aux herbes
1 Std.
Chausson nîmois
2 godz.
Ravioli au porc haché et bouillon
40min
Petits pains roulés au zaatar
4 Std. 30 Min