Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 citrons jaunes
- 1800 g d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'huile d'olive
- 12 feuilles de vigne, fraîchement cueillies et soigneusement lavées
- 1 bouquet de persil frais
- 20 g de pignons de pin
- 25 g de noisettes émondées
- 25 g d'amandes émondées
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de fleur de sel
- 1 pincée de cannelle en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1526 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 28.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Soupe de poisson
20min
Tempura de calamars
40min
Raviolis de crevettes
50min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45min
Banh Cuon
40min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Aubergines d'Almagro marinées
96 godz.
Baklavas libanais
1h 5min
Feuilles de vigne farcies au millet
2h 30min
Manaïches au zaatar
2h