Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Espargos e batata
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 5 g manteiga (isteğe bağlı)
-
700 - 750
g batatinha nova cortada em pedaços (ver dica)
veya 700 - 750 g batata cortada em pedaços (ver dica) - 1000 - 1500 g espargos verdes ou brancos
Molho holandês
- 20 - 40 g água
- 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 175 - 350 g manteiga
- 4 - 8 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 58.5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de alcachofra com presunto Parma
Değerlendirme yok
Molho de alcaparras
Değerlendirme yok
Cocktail Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Salada de funcho com laranja e pinhão - TM5
Değerlendirme yok
Macarons de pistácio
2h 30min
Risoto de açafrão com mousse de curgete
Değerlendirme yok
Molho holandês
10 min
Molho holandês
10 min
Caldo de carne
45 min
Sopa de cebola
1h 10min
Salada Picada
10 min
Sobremesa de abóbora com crocante de noz
1 godz. 30 min