Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimentão vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 1 cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 250 g arroz agulha
- 3 postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g feijão encarnado, em lata, escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 349 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 44.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine de Frutas Vermelhas
Değerlendirme yok
Rabanada
35min
Arroz e feijão tradicional
13h 20 min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1j
Lulas com molho mostarda e arroz
50 menit
Massa guisada com carne
45min
Arroz de marisco
45min
Canja de galinha
55min
Cheesecake (cru)
5 Std. 30 Min
Arroz de tomate
30min
Iogurte natural
14h
Arroz no vapor
25min