Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 180 g leite
- 10 g açúcar
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 20 g farinha de trigo sarraceno
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- 4 ovos
- 380 g mistura de farinha para pão sem glúten, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 2 c. sopa de psyllium husk
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 1071.6 kJ / 256.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de forma sem glúten
14 Std.
CENOURA (pão de cenoura, smoothie de manteiga de amendoim e trufas de noz)
2 Std.
Creme de abóbora, cogumelos e castanhas
1 Std.
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 Min
Pão mediterrâneo sem glúten
1 Std. 15 Min
Pão de forma sem glúten
1 Std. 15 Min
Pão de batata sem glúten
2 godz. 30 min
Sumo antioxidante
10min
Bolinhos de batata-doce com iogurte grego, salmão fumado e cebolinho - TM6
Değerlendirme yok
Pão Italiano com biga
24 Std.
Hambúrgueres de cuscuz
40 Min
Pão de cenoura
1h 40min