Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Eier
- 2 EL Olivenöl und mehr zum Braten
- 1 EL Essig
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Minze, getrocknet
- 50 g Paniermehl
- 1000 g Hackfleisch, gemischt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1h 20min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15 phút
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min