Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 - 45 Weinblätter, aus dem Glas
- 1 Möhre, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- 6 Stängel Koriander, abgezupft
- 500 g Rinderhackfleisch (siehe Tipp)
- 20 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Piment
- 3 Prisen Zimt
- 1250 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 100 g Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 208 kJ / 50 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2hod.
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1hod. 20min
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1 Std. 15 Min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1hod. 45min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 godz.
Fatayer mit Rinderhack
2hod.
Sesamkringel - Simit
2 Std. 10 Min