Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g Basmatireis, weiß
- 100 g Fadennudeln, in Stücke gebrochen
- 40 g Butter, in Stücken
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 201 mg
Alternatif tarifler
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 λεπτ.
Paprika anbraten (400 g)
25min
Acuka
5min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min.
Bulgur, gekocht
35 λεπτ.
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 λεπτ.
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 λεπτ.
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 λεπτ.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min