Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g sea salt, to taste
- 1 tsp mixed spice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground coriander
- 3 - 6 tsp dried chilli flakes, to taste
- 100 g white wine
- 2000 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2027.2 kJ / 484.5 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 36.2 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1003.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilli Oil
1 Std. 25 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Sour Plum Sauce
Değerlendirme yok
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Ube Halaya Jam
2小时 10 分钟
Japanese ramen noodles
1小时
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Chicken and caramelised onion sausages
1 godz. 5 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13h