Cihazlar ve Aksesuarlar
Italian sausages
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
10 portions
Malzemeler
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1003.1 mg
Protein
34.6 g
Kalori
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Yağ
36.2 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
12.5 g
Karbonhidrat
1.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Homemade sausages
7 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3sa 15 dk
Prawn laksa (Chef Degan)
50 dk
Madurese Chicken Satay
1sa 30 dk
Korean pickled potato salad (peeler)
25sa 10 dk
Orange Peel Marmalade
5sa 30 dk
Almond milk powder
30 dk
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 dk
Lemongrass Lychee Splash
3sa 20 dk
Maple pecan ice cream
26sa 30 dk
Mother sourdough starter
108sa 20 dk
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk
Greek pita breads
1sa 15 dk