Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Suppengemüse, in Stücken, oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 50 g Pilze
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 392 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1635 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Sirup für Zitronenlimonade
20 Min
Joghurt-Frischkäse
18 godz. 30 min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Joghurt-Kräuterkäsebällchen in Olivenöl
85h 25min
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1h 40 min
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 Std. 15 Min
Gemüsefond/-suppe
50 min
Ratzfatz-Suppenpulver
10 Min
Eingelegte Gewürzgurken
10 Std.