Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 432.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flans vapeur aux épinards
40 Min
Gratin d'aubergine au thon
40 Min
Gratin de brocoli au parmesan
1 godz. 5 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Lasagne d'aubergine au gingembre
1 Std. 10 Min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1 Std.
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1 Std.
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min