Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel, et un peu pour les poireaux
- 260 g d'eau
- 45 g de beurre
- 600 g de poireaux, en tronçons d'1 cm
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 4 tranches fines de jambon, cuit
- 1 fromage de chèvre en bûche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1888 kJ / 452 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte brisée XL
10 Min
Pâte à galette
1h 15min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Tarte rustique aux poireaux
1h 15min
Galette bacon et champignons à la crème
50 min
Roulés de galettes de sarrasin
1 godz. 50 min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 Min
Galettes complètes
45 Min
Pâte brisée au curry XL
10 Min
Galette oignon-chèvre
35 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 godz. 50 min