Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla a metà
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 100 g di porro a pezzi (3 cm)
- 100 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
-
100
g di carne grigionese (Bündnerfleisch) a listarelle (2 cm)
veya 100 g di bresaola a listarelle (2 cm) - 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 900 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco tritato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa d'orzo
1hod. 20min
Gnocchetti de gris
30 λεπτ.
Boeuf bourguignon
5h 30 min.
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9h 15min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 λεπτ.
Zuppa di baita
45min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Zuppa di orzo e pollo
1hod.
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Minestrone d'orzo
1hod.
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min