Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 ovos
- 4 pitadas de pimenta preta
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 600 g mistura de legumes (por exemplo, batata, cenoura, aipo...), cortados em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 2 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ servir
- 25 g caldo de legumes caseiro
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 240 g feijão-branco cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 35.8 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 0.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 Min
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Değerlendirme yok
Sopa de thenthuk
1 Std.
Arroz com pinhão
Değerlendirme yok
Sopa de legumes
55 Min
Sopa de legumes versátil
50 Min
Sopa de legumes
35 min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1 Std. 30 Min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40 Min
Creme de abóbora com caril
35 min
Sopa de feijão com legumes
45 min