Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 72.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.3 g
- Lif
- 22.6 g
- Sodyum
- 1289.9 mg
Alternatif tarifler
All-in celery juice shots
5min
Portuguese green eggs
50 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2u. 45min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Fish soup
40 min
Salmorejo
2 Std. 10 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Hunters' stew
1h
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Cooking potatoes
45 min