Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilau
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into wedges (3-4 cm)
- 35 g ghee (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 6 cardamom pods (green), crushed
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- ½ tsp salt
- 3 fresh curry leaves
Rice
- 400 g basmati rice
- 870 g water
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp salt (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2121.5 kJ / 507.1 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 84.4 g
- Yağ
- 14.8 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 888.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cucumber and mint raita
30 min
Biryani-style rice
1h 5min
Indian Pilaf Rice
1h
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Karachi halwa
3h
Ladoo
1 godz. 20 min
Thai green curry paste
10min
Pilau rice
30 min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45 min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min