Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions, cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt, to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground, plus extra to taste
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
veya 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 42.5 g
- Lif
- 3.925 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Fricassee
50 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9u. 15min
Curry Shepherd's Pie
1 Std. 45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Sausage and pea risotto
30 Min
Beef "Burgundy"
40 Min