Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 261.6 g
- Doymuş Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 754.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato relish
2h 10min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Beef and beer pie
1h 40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24hod. 25min
Almond toffees
1h 45min
Cornish pasties
2h
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Tiger rolls
2h 50min
Traditional sausage rolls
50 min