Uyumlu sürümler
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Carrot and Ginger Sauce
- 2 ½ cm ginger, fresh, in pieces
- 1 stalk lemon grass, fresh, in pieces (2.5 cm)
- 1 serrano pepper, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 225 g carrot juice
- 115 g coconut milk, canned
- 60 g white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
Atlantic deep-sea scallops, fresh, designation U10
veya 12 scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
veya 1 tbsp butter, unsalted, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs thyme, fresh, leaves only (isteğe bağlı)
- fleur de sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed rice
25min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Mystery Soup
55 min
Steamed Scallion Rolls
3 Std.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Steamed potato frittata
1 Std. 15 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Split Pea Soup
2 Std. 10 Min
Steamed Egg Cups
20min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20 min