Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
30 portions
Malzemeler
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
50.2 mg
Protein
1.4 g
Kalori
310.7 kJ /
74.3 kcal
Yağ
4 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
2.3 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
Chocolate ganache
20 Min
Choux pastry
1 Std.
Lollipops
40 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Meringues
5 Std.
Salted caramel sauce
40 Min