![Pain à la farine d'épeautre Pain à la farine d'épeautre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCED7B92-3E9D-4563-9497-374B13613DA6/Derivates/5FA801DE-A200-4A38-BFEF-B96D9D4374AB.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à café bombée de sel
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de farine d'épeautre
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain complet
5 godz.
Pain de campagne
4h
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au levain
8 Std.
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain de seigle
5 godz.
Pain aux graines
5 godz.
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain au levain biologique
5h 5min