Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à café bombée de sel
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de farine d'épeautre
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4sa
Pain complet rapide
1h 20min
Pain aux céréales
3h 30 min
Pain aux graines
5h
Pain de seigle
2h 40min
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Pain complet
5h
Pain à la farine d'épeautre
4sa
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4sa
Pain au levain
8h
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min