Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à café bombée de sel
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de farine d'épeautre
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain de seigle
5h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet
5h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pain de campagne
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain complet rapide
1h 20 min.
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain au yaourt
1h 50min
Pain aux graines
5h