Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de sel
- 300 g de farine de blé, type 55 biologique
- 100 g de farine de blé complet, biologique
- 250 g d'eau
- 150 g de levain biologique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1018 kJ / 238 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Pain au levain
8sa
Pain à la farine d'épeautre
3h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain de seigle
5j
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au levain
17h
Pain de seigle
2h 40min
Pain de campagne
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min
Pain aux châtaignes
3 godz. 45 min