Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
veya 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 468.8 mg
Alternatif tarifler
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4h
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Baguettes parisiennes
15j 30 menit
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan gallego con masa madre
15j 30 menit
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 min